Pastís de préssec en almíbar i fruits vermells
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 1 pot gros de préssec en almíbar
- 3 ous
- 200 ml nata líquida
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de maicena
- 1 culleradeta aroma vainilla
- Un grapat de fruits vermells
- 1 ou per pintar
8 racions
Elaboració
Extenem la pasta de full sobre un motlle que prèviament tindrem forrat amb paper d'alumini i una mica de farina, el pintem amb l'ou batut, el punxem amb una forquilla i l'enformen uns 15 minuts a 200º. Batem els ous juntament amb la nata, tot seguit afegim l'aroma de vainilla i el sucre, després la maicena. Batem amb les varilles i després afegim els fruits vermells i acabem de remenar amb una espatula o cullera. Un cop la pasta de full sigui cuita hi distribuirem per sobre les meitats de préssec i després la mescla dels altres ingredients.
Enfornem durant 35 minuts a 175º. Un cop cuit deixem refredar i desmotllem.El podem servir a temperatura ambient o ben fresquet.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2843 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.