Pastís de 3 xocolates
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 600 ml. de nata per muntar
- 100 grs. de xocolata negra
- 100 grs. de xocolata amb llet
- 100 grs. de xocolata blanca
- 1 planxa de pà de pessic (Veure recepta del braç de gitano de Montse M.A. o Joshua O'donell, o comprar-la feta)
10 racions
Utensilis
Va molt bé el motlle desmuntable, i millor encara si es té un full de plàstic (com els separadors del arxivadors) tallat de l'alçada del pastís, per posar-lo tot voltant de l'interior del motlle, per evitar que s'hi enganxi. La part de baix no s'enganxa, ja que en contacte amb la base del motlle hi ha la planxa de pà de pessic.
Jo faig servir un motlle desmuntable molt vell, i quan el pastís és fet, passo un ganivet al voltant per separar-lo, abans de desmuntar el motlle.
Elaboració
Muntar la nata i fer-ne tres parts de 200 grs. cada una.
Fondre al bany Maria o al microones les tres xocolates per separat.
Quan les xocolates comencin a refredar-se, barrejar cada una d'elles amb una de les parts de nata muntada.
Preparar la base, tallant-la de la mida del motlle que utilitzarem (va bé que sigui un motlle desmuntable, ja que si no, és molt difícil treure el pastís un cop acabat).
Posar la planxa de pà de pessic, i al damunt les xocolates, d'una en una, mirant de repartir-les amb un gruix uniforme amb ajuda d'una llengua o una cullera.
Un cop muntat, posar a la nevera fins que sigui ben fred, i llavors cobrir amb paper film (sense que toqui el pastís) i posar al congelador.
20min
Notes
Va bé que, una o dues hores abans de menjar-lo, el treiem del congelador i el posem a la nevera. Així canvia la textura de gelat a la d'un Massini, que el fa encara més bo i molt més fàcil de desmotllar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2242 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.