Pastís de pa de motlle i salmó fumat
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 llesquetes de pa de motlle sense crosta.
- Maionesa feta de casa.
- Un paquet gran de salmó fumat.
- Quatre ous durs.
- Pasta de cranc filetejada.
- Gambetes petitones pelades. Uns 200 grams.
- Uns variants amb vinagre.
6 racions
Utensilis
Un recipient en forma rodona o llarga, millor de vidre. La forma llarga, és més fàcil perquè no cal tallar el pa.
Elaboració
En un motlle posarem el salmó estirat (com si folrèssim el seu interior), mirant que pengi pels costats, per tal de poder "embolicar" el pastís quan el tinguem farcit i muntat.
Posarem una mica de maionesa al fons, i després, una capa de pa de motlle.
Novament untarem de maionesa, una capa de cranc filetejat, i rodanxetes de cogombre.
Una altra capa de pa de motlle, maionesa, i ou dur talladet.
Una altra capa de pa de motlle, maionesa i gambes petitetes pelades.
Finalment, l'última capa de pa de motlle, i ho "embolicarem" amb el salmó que penjarà de les vores del motlle.
Unes rodnaxes de pinya per la decoració.
Ho deixarem a la nevera d'un dia per l'altre, per tal que s'impregnin bé tots els ingredients, i el podem tallar de forma neta.
45min
Notes
Abans de servir-lo, el desmotllarem, i ho decorarem amb pinya a rodanxes, ou dur, cogombres, o el que tinguem per la nevera.
Podem també posar enciam per les vores, que el color verd hi va molt bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.