Congre a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 rodanxes grans de congre
- 8 gambes
- 1/4 Kg. de musclos
- 1/4 Kg. de xirles
- 1 ceba
- 1 tomaca
- 4 alls
- 50 gr. d'ametlles
- 50 gr. d'avellanes
- 10 gr. de pinyons
- 5 cullerada de farina
- 1/4 l. de brou de peix
- Sal - oli - julivert
4 racions
Elaboració
Enfarinar el congre i fregir-lo. Reservar.
Fregir lleugerament les gambes. Reservar.
Rentar els musclos i obrir-los al vapor.
Rentar varies vegades les xirles en aigua amb sal, per que deixin anar tota la sorra que puguin portar.Posar-les en una cassola amb un got d'aigua i una mica de sal fins que s'obrin.
Sofregir la ceba ratllada i quan comenci a rossejar, afegir la tomaca ratllada i dos alls trinxats molt petits.
Fer una picada amb els fruits secs i dos alls i el julivert.
En una cassola gran, tirar el sofregit i la picada, remenar bé. Posar els talls de congre , les gambes, els musclos i les xirles i un gotet del suc dels crustacis. Deixar coure 5 minuts.
35min
Etiquetes: Peixos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3149 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.