Puré de pèsols amb carn
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per thermomix
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pèsols de pot (són millors que els congelats)
- 150 g de carn picada de porc
- oli d'oliva
- 2 nous de mantega
- 150 g de nata
- 1 tomaca madura
- 1 ceba mitjana
- 500 g de caldo o 500 g d'aigua i una pastilla de caldo
- 1 dent d'all
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Farem un sofregit amb la ceba, el tomàquet i l'all amb l'oli d'oliva. Quan estigui enrossit hi afegirem la carn i salpebrerem. Que es cogui tot. Després afegirem els pèsols sense descongelar i deixem un parell de minuts mentre remenem.
Hi tirarem el caldo i deixarem uns 15 minuts a foc no massa viu. Després afegim la mantega i la nata i deixem que bulli 5 minuts. Tastem i si veiem que està bé ho triturem.
No cal dir que si ho fem amb la Thermomix a velocitat màxima durant 2 minuts la textura serà ideal.
25min
Notes
Aquest plat era dels millors que feia la meva mare. Només que al Brasil en aquella època no hi havia congelats i els pèsols eren secs. Encara recordo quan els abocava sobre la taula i ens els feia destriar per si n'havia algun de dolent.
Bé això es feia amb tots els llegums. Ara ja venen amb millor qualitat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.