Quiche de gambes
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 full de pasta de brise
- 25gr. de margarina
- 1 ceba picada
- 2 ous batuts
- 100gr. de matò
- 2 cullerades de crema de llet
- 2 cullerades de julivert picat
- Sal
- Pebre blanc
- 100gr. de gambàs pelades
- Una rameta de julivert per adornar
4 racions
Elaboració
Estén la massa damunt de una superfície lleugerament estirada i forre 4 motlles petits para quiches.
Punxa-la lleugerament amb una forquilla, tapa-la amb paper de plata. Posa-la el forn a 200º durant 10 minuts.
Mentrestant, fondrem en una cassola la margarina, i afegirem la ceba i la sofregirem a foc lent durant 3 minuts.
Posem els ous el matò la crema de llet i el julivert en un bol, salpebrem al teu gust i ho remenem ben fort.Afegirem la ceba i les gambàs. Tot seguit anirem a omplir els 4 motlles.
Introduir dins el forn a temperatura mitja (175º) durant 20 minuts.Adornarem amb el julivert ben petit.
1h
Notes
Es serveix ben calent.
Etiquetes: Entrnas Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3327 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.