Pa de pita farcit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pa de pita
  • 1 ou bullit
  • fulles d'enciam
  • tonyina de llauna
  • 1 tomàquet
  • maionesa
  • tàperes

1 racions

Elaboració

Obrim el pa de pita sense tallar-lo del tot. El farcim amb l'enciam tallat finet, el tomàquet a dauets, la tonyina barrejada amb la maionesa i les tàperes i l'ou dur.
També podem afegir allò que més ens vingui de gust: pernil, tieretes de bacó, pollastre, etc.

10min

Notes

He fet la fotografia sense preparar-la tal com us la he explicat. La veritat és que veure-la tota barrejada no quedava bé. Ens ho podem menjar davant la tele amb una cerveseta ben fresca.
Com que és cap de setmana pels que us podeu llogar la pel·lícula "Deliciosa Martha" (una comèdia per a gurmets) i us ho passareu d'allò més bé.


Recepta de cuina de Pa de pita farcit

Sense preparar

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4207 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: