Pa de pita farcit
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 pa de pita
- 1 ou bullit
- fulles d'enciam
- tonyina de llauna
- 1 tomàquet
- maionesa
- tàperes
1 racions
Elaboració
Obrim el pa de pita sense tallar-lo del tot. El farcim amb l'enciam tallat finet, el tomàquet a dauets, la tonyina barrejada amb la maionesa i les tàperes i l'ou dur.
També podem afegir allò que més ens vingui de gust: pernil, tieretes de bacó, pollastre, etc.
10min
Notes
He fet la fotografia sense preparar-la tal com us la he explicat. La veritat és que veure-la tota barrejada no quedava bé. Ens ho podem menjar davant la tele amb una cerveseta ben fresca.
Com que és cap de setmana pels que us podeu llogar la pel·lícula "Deliciosa Martha" (una comèdia per a gurmets) i us ho passareu d'allò més bé.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4207 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.