Pebrots vermells farcits de brandada de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit Pebrotets vermells petits. També podem fer-ho amb "Piquillos" de llauna. (sencers)
- Un pot de tomaca fregida.
- Oli verge d'oliva, i sal.
- Dos talls de bacallà dessalat.
- Una patata.
- Un pot de crema de llet per cuinar.
- All i julivert.
- Una boleta de mantega.
4 racions
Utensilis
Una batidora elèctrica.
Elaboració
Treurem les llavors dels pebrots i els bullirem lleugerament, amb una mica de sal i oli. Els reservarem.
Farem la brandada:
- Posarem a bullir el bacallà amb la patata. Quan sigui tou, ho posarem en un pot i amb l'ajut d'una batidora elèctrica, juntament amb una mica de mantega, l'all i julivert, i tres quartes parts de la crema de llet, ho batrem fins que quedi una pasta fina i cremosa. Afegirem, si cal, una mica del suquet del seu propi bullit.
Omplirem els pebrotets amb la brandada, i farem una salsa amb la resta de crema de llet i una mica de salsa de tomaca, adornant el plat.
1h
Notes
És un plat que es pot servir fred o calent, al vostre gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1952 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.