Magdalenes d'espígol
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 120 g de sucre refinat
- 120 g de mantega en pomada
- 2 ous
- 1 cullerada (sopa) de llet
- 2 cullerades (postre) de flors d'espígol desgranades
- 1 cullerada (sopa) de canyella
- 180 g de farina tamisada
- 1 cullerada (cafè) de llevat Royal
8 racions
Elaboració
Barregem la farina i la mantega en un bol.
Afegim els ous i continuem remanant per aconseguir una massa lleugera.
Seguidament hi posem el llevat, l'espígol i la canyella.
Afegirem la farina a poc a poc mentre batem.
Repartirem la massa en motlles de paper i al forn, que haurem escalfat a 200º, uns 15 minuts.
Controlem que estiguin fetes.
He de dir que aquesta vegada no he tamisat la farina i m'han quedat més aviat espesses.
És important fer-ho perquè quedin flonges.
A més a més els motlles que he utilitzat eren un pel grans i ha costat una mica de pujar.
Han de ser més petits. Petits detalls a tenir en compte.
30min
Notes
Per esmorzar amb el cafè amb llet aromen el matí.
Les bones bones són les que fa la meva veïna Carme, sempre me'n puja, amb farina integral.
Li diré que em digui la recepta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3524 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.