Sípia a la gallega
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 sípia gran (de les que es fan estofats). Només el cos.
- 1 patata mitjana
- pebre roig
- pebre negre
- flor de sal
- oli d'oliva
- allioli (si ve de gust)
2 racions
Elaboració
Posarem en aigua bullent el cos de la sípia uns 20' aproximadament, amb una mica de sal.
Haurem d'anar provant que estigui tendre.
Les potes i restes les guardarem per fer un estofat un altre dia.
Quan veiem que ja està la colarem.
En farem una tires més o menys iguals i després a daus.
Mentrestant també haurem bullit una patata amb la pell.
Un cop cuita la pelarem i en farem a daus de la mateixa mida que la sípia.
30min
Notes
Emplatarem de la manera que més ens agradi.
Fent un dibuix intercalant la sípia i la patata.
Salpebrerem i afegirem el pebre roig i l'oli d'oliva.
Talment com si fos el pop a la gallega però amb sípia. La podem servir amb allioli si ens ve de gust.
Queda molt bé i és diferent.
Per un dia podem variar i acompanyar el plat amb un albariño ben fresquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2699 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.