Sípia a la gallega

Ingredients

  • 1 sípia gran (de les que es fan estofats). Només el cos.
  • 1 patata mitjana
  • pebre roig
  • pebre negre
  • flor de sal
  • oli d'oliva
  • allioli (si ve de gust)

2 racions

Elaboració

Posarem en aigua bullent el cos de la sípia uns 20' aproximadament, amb una mica de sal.
Haurem d'anar provant que estigui tendre.
Les potes i restes les guardarem per fer un estofat un altre dia.
Quan veiem que ja està la colarem.
En farem una tires més o menys iguals i després a daus.
Mentrestant també haurem bullit una patata amb la pell.
Un cop cuita la pelarem i en farem a daus de la mateixa mida que la sípia.

30min

Notes

Emplatarem de la manera que més ens agradi.
Fent un dibuix intercalant la sípia i la patata.
Salpebrerem i afegirem el pebre roig i l'oli d'oliva.
Talment com si fos el pop a la gallega però amb sípia. La podem servir amb allioli si ens ve de gust.
Queda molt bé i és diferent.
Per un dia podem variar i acompanyar el plat amb un albariño ben fresquet.


Recepta de cuina de Sípia a la gallega
El dibuix
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Sípia a la gallega
El plat decorat
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2699 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: