Mandonguilles amb sipia i gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 sÍpia petita
- 8 gambes
- 12 ametlles torrades
- 1 ceba
- 4 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- 100 ml de vi blanc
- 1 pastilla de caldo
- Oli, sal i pebre
- 200 g de carn picada de vedella
- 200 g de carn picada de porc
- 1 ou
- Pa ratllat
- 1 gra d'all
- Julivert picat
- Farina, sal i pebre
6 racions
Elaboració
En un bol barregeu les carn, l'ou, el pa ratllat, l'all i julivert i formeu les mandonguilles. Passeu-les per farina i reserveu-les.
En un cassola amb un raig d'oli, fregiu-hi les gambes i reserveu.les.
En el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba picada, quan comenci a daurar-se, poseu-hi la sèpia tallada a dauets i deixeu-ho coure uns 10 minuts. Després afegiu-hi el vi, deixeu reduir i poseu-hi el tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu les mandonguilles a la cassola, la pastilla desfeta amb una mica d'aigua, just fins a la meitat de les mandonguilles. Deixeu-les coure uns 10 minuts.
Afegiu-hi les gambes. Prepareu la picada feta amb els alls, el julivert i les ametlles, desfeu-ho amb una mica d'aigua de la cocció i afegiu-la a la cassola 5 minuts abans d'acabar la cocció.
1h
Etiquetes: Mandonguilles Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.