Iogurts fets de casa sense iogurtera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 litre de llet
  • Un iogurt

2 racions

Utensilis

Una nevera portàtil

Elaboració

Posarem la llet a calen-tar a 45 graus, si no es te termòmetre es pot saber, posant el dit
(ben net),a la llet i no te que cremar estan el màxim de calenta, i barrejarem el iogurt i ho remenarem amb un batidor perquè es dissolgui.Ho passarem amb pots de vidre,els taparem amb la seva tapa, els posarem dins d'una nevera portàtil,i al costat dels pots de llet un pot d'aigua igual de calenta.
Al cap de unes vuit hores ja estaran fets, i amb un sabor diferent.
A questa forma de fer-los te l'avantatge, de que s'hem poden fer mes quantitat que amb la iogurtera.
Si no es te nevera va igual de ve,tapar els pots amb una manta ben doblada.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Marta Fàbrega diu:
Jo els faig al forn. Primer escalfo la llet al foc i la barrejo amb el iogurt. Després omplo els gotets i els poso 4h a 50 graus al forn i, encabat els hi deixo un parell d'hores més amb el forn apagat.

Els tapo amb un film i, a la nevera (mínim 3h abans de menjar)

Al fons del got, abans d'abocar-hi la llet amb el iogurt, hi poso confitura (de llimona, de maduixa...) o bé nocilla. Queden boníssims.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: