Melmelada de roses
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 120 g de pètals de rosa
- 200 g de sucre mascavo
- 350 g d'aigua
- el suc d'una llimona
1 racions
Elaboració
El dia abans en un recipient cubrim els pètals amb 100 g de sucre i deixem reposar unes 12 hores.
Un cop passades, en una cassola hi posarem l'aigua, el sucre restant i el suc de la llimona.
Quan s'hagi desfet el sucre hi abocarem els pètals i anirem cuinant a foc lent durant una mitja hora.
Si veiem que queda un pèl líquida apujarem el foc en els últims minuts perquè quedi més espessa.
En un pot de vidre que haurem prèviament esterilitzat posarem la melmelada, tancarem fort i el girarem de cap per avall fins que es refredi.
30min
Notes
Només cal veure les fotografies per a veure com n'ha quedat de bona.
He utilitzat els pètals de les roses del meu jardí que no contenen cap producte químic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.