Salsa alla Pescatora

Ingredients

  • 3 alls, tallats finets
  • 6/8 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Julivert
  • Suc d'una llimona
  • 2 pots de tomaquet triturat
  • 1 vas de vi blanc
  • 4 sepies
  • 1/2 kg. de gambes fresques o congelades
  • 1/2 kg. de musclos
  • 4/6 llagostins frescos o congelats

6 racions

Elaboració

Escalfar l'oli molt calent i fregir els alls fins que quedin daurats, afegir el peix durant 5 min. Afegir el julivert, sal, pebre i el suc de llimona. Deixar-ho evaporar 2-3min. Afegir el vas de vi i una mica de l'aigua dels musclos que els hem obert al vapor previament. En quan s'hagi evaporat gairebe tot el suc i afegirem els dos pots de tomaquet i ho deixerem que faci el xup xup durant 15-20min.
Aquesta salsa es pot barrejar amb arros o amb spaguettis.
Senzill i bonissim!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: