Calamars farcits
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 calamars
- 300 gr.de carn picada de porc
- 2 ous
- 1 ceba de figueres
- 2 tomàquets
- 4 grans d'all
- Julivert
- 12 ametlles torrades
- 30 gr. de xocolata negre
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Netegeu els calamars. Piqueu les potes i les ales ben petit i barregeu-los amb la carn picada,els ous un gra d'all i la mitat del julivert, sal i pebre.
Ompliu els calamars amb aquesta preparació i tanqueu-los amb un escuradents.
En una cassola amb oli d'oliva,sofregiu els calamars amb la ceba trinxada.
Quant siguin ben cuits, afegiu-hi el tomàquet ratllat amb els alls ben picats i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure a foc suau i tapat.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i la xocolata i tireu-la a la cassola abans que els calamars s'acabin de coure. Deixeu reposar abans de servir-ho.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1251 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.