Calamars farcits

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 calamars
  • 300 gr.de carn picada de porc
  • 2 ous
  • 1 ceba de figueres
  • 2 tomàquets
  • 4 grans d'all
  • Julivert
  • 12 ametlles torrades
  • 30 gr. de xocolata negre
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Netegeu els calamars. Piqueu les potes i les ales ben petit i barregeu-los amb la carn picada,els ous un gra d'all i la mitat del julivert, sal i pebre.
Ompliu els calamars amb aquesta preparació i tanqueu-los amb un escuradents.
En una cassola amb oli d'oliva,sofregiu els calamars amb la ceba trinxada.
Quant siguin ben cuits, afegiu-hi el tomàquet ratllat amb els alls ben picats i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure a foc suau i tapat.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i la xocolata i tireu-la a la cassola abans que els calamars s'acabin de coure. Deixeu reposar abans de servir-ho.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1251 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: