Pizza casolana
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
Per la base:
- 300 g de farina
- Una nou petita de llevat premsat
- 200 cc d'aigua
- 40 cc d'oli
Per la guarnició:
- Un pot petit de tomàquet
- Un pot de tomàquets deshidratats
- 200 g de xampinyons laminats
- 200 g de mozzarel·la ratllada
- All i julivert
8 racions
Elaboració
Posem la farina en un bol i li tirem l'oli.
Desfem el llevat anb l'aigua i la incorporem a la farina.
Amassem fins que estigui ben lligada.
Estirem la massa amb el corró fins que quedi ben fina i la coloquem en una safata engrassada amb oli.
Cobrim la massa amb tomàquet de pot i la deixem fermentar a 36 graus durant 1 hora.
Escalfem el forn a 200 graus i coem la pizza durant 15 minuts amb el foc de sota.
La treiem de forn i li afegim els tomàquets deshidratats i els xampinyons, que haurem fregit abans amb all i julivert.
Tirem la mozarel·la per sobre i la posem a gratinar durant uns 5 minuts, just fins que es desfaci el formatge.
1h 20min
Notes
Aquesta recepta me l'ha ensenyat un italià de Roma. La massa queda molt bona i els tomàquets deshidratats són deliciosos.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2132 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.