Pizza casolana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per la base:

  • 300 g de farina
  • Una nou petita de llevat premsat
  • 200 cc d'aigua
  • 40 cc d'oli

Per la guarnició:

  • Un pot petit de tomàquet
  • Un pot de tomàquets deshidratats
  • 200 g de xampinyons laminats
  • 200 g de mozzarel·la ratllada
  • All i julivert

8 racions

Elaboració

Posem la farina en un bol i li tirem l'oli.
Desfem el llevat anb l'aigua i la incorporem a la farina.
Amassem fins que estigui ben lligada.
Estirem la massa amb el corró fins que quedi ben fina i la coloquem en una safata engrassada amb oli.
Cobrim la massa amb tomàquet de pot i la deixem fermentar a 36 graus durant 1 hora.
Escalfem el forn a 200 graus i coem la pizza durant 15 minuts amb el foc de sota.
La treiem de forn i li afegim els tomàquets deshidratats i els xampinyons, que haurem fregit abans amb all i julivert.
Tirem la mozarel·la per sobre i la posem a gratinar durant uns 5 minuts, just fins que es desfaci el formatge.

1h 20min

Notes

Aquesta recepta me l'ha ensenyat un italià de Roma. La massa queda molt bona i els tomàquets deshidratats són deliciosos.


Recepta de cuina de Pizza casolana

Es pot veure el guarniment, abans i després de posar el formatge

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: