Sandvitxos de albergínia amb mozzarella
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 albergínia gran
- 1 cullerada de suc de llimona
- oli d'oliva
- 125 gr. de mozzarella ratllada
- 2 tomàquets secs picats
- Sal i pebre.
2 racions
Elaboració
tallar la albergínia a rodanxes fines
barrejar el suc de llimona amb l'oli i salpebrar
untar les rodanxes d'albergínia amb la barreja i rostir-les a temperatura mitjana durant 3 minuts fins que quedin daurades només per la part de baix
donar la volta a la meitat de les rodanxes i cobrir-les amb la mozzarella i el tomàquet
posar la resta de rodanxes damunt perquè quedi com si fos un sandwich
deixar que es torrin un parell de minuts més per cada costat amb compte quan se'ls dóna la volta que no es trenquin.
untar amb la barreja d'oli.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.