Pollastre al forn a les fines herbes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre mitjanet
  • 1/2 ceba
  • 3 grans d'all
  • Farina refina de blat (maicena)
  • Oli d'oliva
  • 1/2 got vinagre xerés
  • Sal
  • Pebre
  • Romani
  • Herbes provençals

4 racions

Elaboració

Mentres el forn s'escalfa netejarem el pollastre i salpebrerem tant per dins com per fora. El col.locarem a una font aptre per el forn. Dins del pollastre hi posarem la 1/2 ceba, els tres grans d'all i les herbes aromàtiques al gust. Regarem el pollastre amb el vinagre i un bon raig d'oli d'oliva i l'enfornarem un hora aproximadament a 200º. Per la meitat de la cocció hi afegirem un got d'aigua perquè no s'assequi. Un cop el pollastre sigui cuit, el treurem de la font i colarem la salsa i la posarem en un cassó. Afegirem una culleradeta de maicena diluida en una mica d'aigua freda per espesssir la salsa. Tallarem el pollastre a quarts i hi posarem per sobre la salsa.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: