Pollastre al forn a les fines herbes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pollastre mitjanet
- 1/2 ceba
- 3 grans d'all
- Farina refina de blat (maicena)
- Oli d'oliva
- 1/2 got vinagre xerés
- Sal
- Pebre
- Romani
- Herbes provençals
4 racions
Elaboració
Mentres el forn s'escalfa netejarem el pollastre i salpebrerem tant per dins com per fora. El col.locarem a una font aptre per el forn. Dins del pollastre hi posarem la 1/2 ceba, els tres grans d'all i les herbes aromàtiques al gust. Regarem el pollastre amb el vinagre i un bon raig d'oli d'oliva i l'enfornarem un hora aproximadament a 200º. Per la meitat de la cocció hi afegirem un got d'aigua perquè no s'assequi. Un cop el pollastre sigui cuit, el treurem de la font i colarem la salsa i la posarem en un cassó. Afegirem una culleradeta de maicena diluida en una mica d'aigua freda per espesssir la salsa. Tallarem el pollastre a quarts i hi posarem per sobre la salsa.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1345 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.