Confitura de síndria

Ingredients

  • un quilo de pell de síndria ( treiem la pell verda i deixem una mica de la carn vermella de la síndria) a trossos.
  • 500g de sucre
  • una llimona

Elaboració

Posem en una cassola la pell de la síndria, la llimona tallada i el sucre i a foc baixet ho anem remenant fins que vegem que els trossos de síndria estan brillants i semitransparents. Ho deixem refredar una mica i ho triturem fins que tingui la consistència que ens agrada, a mi m'agrada que es notin una mica els trossos però que no siguin massa grossos.
Ho posem en pots de vidre que haurem esterilitzat (els taps també), ho tapem i ho posem al bany maria uns 20 minuts.

1h 30min

Notes

Una vegada freds els pots s'etiqueten i al rebost...

Amb aquestes mesures d'ingredients en surten tres pots de 250g. més o menys.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Krme Torres diu:
He trobat molt curiós que es faci amb la pell. Aquest estiu la faré. gràcies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: