Pastis de la diada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
6 racions
Utensilis
Corró per estirar la pasta de full
Corró per punxar la pasta
Safata de cartró amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc mitja
Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un cassó petit
Un batedor de varetes
Un pinzell
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró estirem la placa de pasta de full, i tot seguit la punxem.
A continuació, tallem la pasta a 20 centímetres d'ample i 35 de llarg, la posem a la placa del forn amb el paper sulfurat, la cobrim amb els cigrons secs, i la enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és cuita i daurada.
Tot seguit retirem els cigrons, la posem damunt la safata de cartró, i acabarem de fer el pastís de la següent manera: amb la mànega pastissera omplim tota la superfície del pastís amb la crema, i seguidament, posem les cireres en fila recta, conformant les quatre barres, i ja per acabar, en un cassó amb mig dit d'aigua, desfem una mica de gelatina de poma, pintem tot el pastís amb l'ajuda d'un pinzell, deixem refredar uns cinc minuts, i ja tenim la coca de la Diada a punt per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.