Espinacs a la catalana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo d'espinacs ( frescos o congelats )
  • 200 grams de pinyons
  • 200 grams de panses de Corint
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Mitja ceba picolada

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un cassó gran
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

En una cassola fonda posem aigua i sal, i quan bull, afegim els espinacs ben nets. Quan són cuits, els escorrem i assequem el màxim. ( damunt de lescorradora, podem posar un plat amb un pes una bona estona ). Quan són freds, els picolem una mica amb el ganivet. En una cassola, posem oli d'oliva i fregim la ceba. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses i els pinyons. Ho remenem ben remenat amb els espinacs, i ho deixem coure una estona més, per tal que estigui tot ben calent, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta la podem fer tot l'any ja que si no es temps d'espinacs, sempre la podrem fer amb espinacs congelats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: