Magdalenes casolanes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 c.c. de llet sencera
  • 250 c.c. d'oli de girasòl
  • 600 grams de sucre
  • 600 grams de farina fluixa
  • 10 ous sencers
  • Un sobre de llevat Royal
  • Un potet de sucre avainillat
  • Un potet d'esencia de llimona
  • Un toc d'anis

12 racions

Utensilis

Motlles de paper de mida mitjana per madalenes.

Elaboració

En una olla mitjana, trenquem els ous i els barregem juntament amb el sucre, amb l'ajuda de la batedora de varetes. Seguidament, afegim: la llet i l'oli, i seguim remenant. Després afegim: la farina, el sucre de vainilla, l'essència de llimona i l'anís. Seguim remenant, fins aconseguir una pasta llisa i fina. Ho deixem reposar una hora i mitja abans de coure-ho. Quan falti mitja hora per enfornar, escalfem el forn a 200º. En el moment de fer les magdalenes, omplim els motlles amb la pasta, una mica més de la meitat.(penseu que en coure, la pasta puja). Un cop plens els motlles, baixem el forn a 180º, espolsem la pasta amb sucre per sobre, i ho coem 20 minuts. Aneu vigilant que no es cremin i quan són rossetes, ja les podem treure.

2h

Notes

En cas de no tenir farina fluixa, podem afegir el deu per cent de maizena i barrejar-ho.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: