Magdalenes casolanes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 150 c.c. de llet sencera
- 250 c.c. d'oli de girasòl
- 600 grams de sucre
- 600 grams de farina fluixa
- 10 ous sencers
- Un sobre de llevat Royal
- Un potet de sucre avainillat
- Un potet d'esencia de llimona
- Un toc d'anis
12 racions
Utensilis
Motlles de paper de mida mitjana per madalenes.
Elaboració
En una olla mitjana, trenquem els ous i els barregem juntament amb el sucre, amb l'ajuda de la batedora de varetes. Seguidament, afegim: la llet i l'oli, i seguim remenant. Després afegim: la farina, el sucre de vainilla, l'essència de llimona i l'anís. Seguim remenant, fins aconseguir una pasta llisa i fina. Ho deixem reposar una hora i mitja abans de coure-ho. Quan falti mitja hora per enfornar, escalfem el forn a 200º. En el moment de fer les magdalenes, omplim els motlles amb la pasta, una mica més de la meitat.(penseu que en coure, la pasta puja). Un cop plens els motlles, baixem el forn a 180º, espolsem la pasta amb sucre per sobre, i ho coem 20 minuts. Aneu vigilant que no es cremin i quan són rossetes, ja les podem treure.
2h
Notes
En cas de no tenir farina fluixa, podem afegir el deu per cent de maizena i barrejar-ho.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.