Fideus rossos

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Fideus del nº2
  • Sis alls pelats i laminats
  • Fumet de peix ( [Veure recepta]
  • Allioli ( opcional )
  • Oli de gira-sol
  • Picada feta amb all i julivert amb la batedora

6 racions

Utensilis

Una paellera de sis raccions
Una batedora elèctrica

Elaboració

En la paellera per sis comensals, fregim els alls laminats. Quan són mig rossos, afegim set grapats de fideus fregits, i unes cullerades de picada d'all i julivert, feta amb la batedora elèctrica. Ho remenem tot, i hi afegim el fumet de peix, fins arribar a les nanses., (aquesta és la mida exacta pel fumet).
Ho corregim de sal, i ho posem al forn a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits.
En el moment de servir-ho, i ha qui vol allioli.

40min

Notes

En el moment de fregir els fideus, podem fregir uns tres quilos, doncs així ja els tindrem per altres plats que vulguem fer. Penseu que aguanten unes quatre setmanes.Un cop fregits, els hem d'escorrer i guardar-los en un recipient de plàstic.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: