Fideus rossos
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Fideus del nº2
- Sis alls pelats i laminats
- Fumet de peix (
- Allioli ( opcional )
- Oli de gira-sol
- Picada feta amb all i julivert amb la batedora
6 racions
Utensilis
Una paellera de sis raccions
Una batedora elèctrica
Elaboració
En la paellera per sis comensals, fregim els alls laminats. Quan són mig rossos, afegim set grapats de fideus fregits, i unes cullerades de picada d'all i julivert, feta amb la batedora elèctrica. Ho remenem tot, i hi afegim el fumet de peix, fins arribar a les nanses., (aquesta és la mida exacta pel fumet).
Ho corregim de sal, i ho posem al forn a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits.
En el moment de servir-ho, i ha qui vol allioli.
40min
Notes
En el moment de fregir els fideus, podem fregir uns tres quilos, doncs així ja els tindrem per altres plats que vulguem fer. Penseu que aguanten unes quatre setmanes.Un cop fregits, els hem d'escorrer i guardar-los en un recipient de plàstic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1523 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.