Escarola amb romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues escaroles ben blanques
- Bacallà esqueixat i dessalat (500 grams aprox.)
- 200 grams d'olives arbequines
- Dues llaunes d'anxoves en oli
- Salsa de romesco
- Dues llaunes petites de tonyina amb oli
6 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Elaboració
En un atuell gran, posem l'escarola ben neta i escorreguda. Hi afegim : el bacallà trossejat, les olives arbequines, les anxoves trossejades, la tonyina i força salsa de romesco.
Ho remenm tot plegat, i ja ho podrem servir en plats individuals.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.