Amanida alemanya
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Alemanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de patates
- Dues cebes pelades
- Maionesa
- Mostassa a l'antiga
- Pernil dolç
- Sis salsitxes tipus Frankfurt
- Julivert picat o porradell picat
6 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un bol de vidre gran
Una safata rodona fonda, de porcellana
Elaboració
En una cassola amb aigua i sal, bullim les patates amb pell. Quan són cuites, les retirem i les reservem.
Quan són fredes, les pelem i les tallem a trossos regulars, i les posem en el bol de vidre on farem l'amanida. A continuació, anem posant-hi : les cebes tallades a juliana molt fina, el pernil dolç, tallat a juliana fina, i les salsitxes tallades a rodelles també molt fines.
Quan tenim tots aquests elements ben barrejats, afegim força maionesa barrejada amb mostassa, ho remenem tot ben remenat, i ja tenim l'amanida llesta per servir a taula.
Abans de servir-la, la podem espolsar amb una mica de julivert o porradell picat pel damunt.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.