Ronyons de xai al ví blanc
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un quilo de ronyons de xai tallats a trocets
- Sal
- Un grapat de grans de pebre negre
- Ví blanc que cobreixi els ronyons
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, aixafats
- Tomàquet fregit de pot
- Un raig de ví blanc
- Un raig de conyac
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En un atuell, posem els ronyons ben nets, i salpebrats. Els cobrim amb el ví blanc, i els deixem tota una nit en maceració.
En el moment de fer-los, els escorrem, els fregim en una paella amb oli d'oliva.
A part, en una cassola de terrissa, fregim : la ceba, els alls i el llorer. Seguidament, afegim el tomàquet fregit, i un raig de ví blanc i el conyac. Ho corregim de sal, i després afegim els ronyons, i deixem que es cogui tot plegat a foc lent.
Quan veiem que estan cuits al nostre gust, ja els podrem servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4227 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.