Mandonguilles a la jardinera, amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un tros de pa sec
- Dos gots de llet
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dos alls pelats i ratllats
- Julivert molt picolat
- Farina
- Oli d'oliva
- Tres ous sencers
- 800 grams de carn trinxada de porc, ( passada dues vegades per la trinxadora )
- Una bossa de farnat de mig quilo, ( ensaladilla russa ), congelada.
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls pelats
- Tomàquet fregit de pot
- Ví blanc
- Un pot de barreja de bolets, de quilo
6 racions
Elaboració
Agafem el pa sec, i el remullem amb la llet. Seguidament l'escorrem i el barregem juntament amb : el trinxat de porc, una mica de sal i pebre negre en pols, el julivert picolat, i els ous batuts. Ho remenem tot ben remenat, i ho deixem reposar al menys unes hores a la nevera.
Seguidament, fem unes mandonguilles de mida més aviat mitjanes, les passem per farina, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
En una cassola amb oli d'oliva, fregirem : la ceba picolada, el llorer, els alls i un mica de tomàquet fregit. Seguidament, posarem un raig de ví blanc, i un xic d'aigua, i ho deixerem coure. Després, afegirem la bossa de farnat, i quan és cuit, posarem les mandonguilles i els bolets escorreguts, i ho deixarem coure tot plegat, uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula.
1h
Notes
A les mandonguilles, si ens agrada, hi podem posar alls en el trinxat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2305 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.