Fetge d'ànec
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos medallons de fetge d'ànec, per comensal
- Sal Maldon
- Un raig de conyac
1 racions
Utensilis
Una espàtula molt fina
Elaboració
Sempre és millor, comprar el fetge tallat en emdallons. Si el comprem en una peça sencera i l'hem de tallar nosaltres, us recomano fer servir un ganivet fí, i al tallar el fetge, anant sucant-lho amb aigua calenta, perque el fetge, no es desfaci.
En una paella sense oli, posem els medallons. Quan són rossos d'una cara, els girem amb molt de compte amb l'ajud de una espàtula fina. Un cop rossos per les dues cares, aboquem un raig de conyac, i ho flamegem.
Posem el fetge en el plat, i hi posem un xic de sal Maldon al damunt de cada medalló.
Remenem el suc de la paella, de forma circular, i quan ja tenim una salsa homogènea, ho posem damunt els medallons.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4610 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.