Corones fregides
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze corones (tres per persona)
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una paella amb tapa
Elaboració
Agafem les corones, les salem, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, amb la paella tapada, perque espateguen. Quan són rosetes, ja les podrem servir a taula.
I ha una clase de corones, que les venen embolicades, i s'en diuen blanquets.
Les corones i els blanquets, no son res més, que els budells del xai, peró que un cop fregits, són deliciosos. Actualment, es fa dificil trovar-ne, fora dels mercats de la Boqueria, i el mercat de Santa Caterina, de la ciutat de Barcelona.
A la ciutat de Saragossa, i han bars, que les serveixen amb el nom de madejas, i us he de dir, que les fan molt bones.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2826 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.