Magret d'ànec amb salsa de castanyes i patates fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec prou gran perquè en surtin dues racions
- Salsa de castanyes
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Dues patates mitjanes
2 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Dos plats grans de porcellana blanca
Paper d'alumini
Paper de cuina
Un ganivet filetejador
Una paella gran
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Elaboració
Primerament, farem la salsa de castanyes com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta. Tot seguit, pelem les patates i les tallem en tires gruixudes de mig dit, i les fregim en una paella amb oli, fins que siguin ben daurades, i les reservem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet ben fi traiem una mica del greix de damunt del magret i fem un engraellat amb l'ajud del ganivet.
Tot seguit, el salpebrem i el fiquem en una paella amb un rajolí d'oli a fregir per la part del greix durant set minuts. Després el fregim tres minuts més per l'altre cara.
A continuació, el fiquem en el forn a 180º cinc minuts més, el traiem i el tapem amb un paper d'alumini cinc minuts més, perquè reposi.
A continuació, el filetegem de manera que surtin sis talls per ració i els fiquem escalopats a la part de dalt del plat, formant una mitja lluna, i a la part de baix fiquem les patates formant una mena de piràmide escalonada. Tot seguit, cobrim els talls del magret amb la salsa de castanyes, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor-La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.