Aletes de pollastre adobades, al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 aletes de pollastre ( sis per comensal ).
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Conyac
- Ví blanc
- Quatre fulles de llorer
- Dotze alls pelats i aixafats
4 racions
Utensilis
Safata metàlica, pel forn
Elaboració
En un atuell, posem : les aletes ( amb la punta tallada ), les salpebrem, i les untem amb pebre vermell dolç.
Afegim : ví blanc, oli d'oliva, conyac, els alls aixafats, i el llorer.
Ho deixem macerar, un dia per altre. En el moment de fer-les, les posem en la safata, juntament amb tota la maceració, en el forn a 180º, fins que són cuites, tot donant-hi toms de quant en quant.
Les podem servir acompanyades de patates fregides.
1h
Etiquetes: Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10142 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.