Sopa de Nadal amb galets farcits
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Carn i verdura per a fer un brou potent.
- 300 grams de llonganissa crua.
- Un ou sencer.
- Pa ratllat.
- Un paquet de sopa de galets grossos.
8 racions
Utensilis
Unes olles pel brou, i una per a bullir els galets.
Una sopera per a servir a taula.
Elaboració
Una vegada elaborat el brou, el reservarem.
Farem una pasta amb la llonganissa, l'ou sencer i el pa ratllat.
Farcirem amb aquesta pasta els galets, i els reservarem.
Posarem el brou al foc,i una vegada comenci a bullir, hi afegirem els galets farcits.
Deixarem que bulli uns sis minuts, mirant que la pasta quedi "al dente"
1h 30min
Notes
És un plat molt típic de casa nostra, per les Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4297 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.