Cargols amb romesco
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos quilos de cargols vinyals
- Quatre cullerades de sal romesco ( està en les meves receptes )
- Conyac
- Tot el necesari, per bullir els cargols ( veure les meves receptes )
- Una mica de brou de bullir els cargols
4 racions
Elaboració
Un cop bullits els cargols, els escorrem, i guardem una mica del brou, i ho reservem.
En una cassola de terrissa, posem un raig de conyac, i quan és calent, l'encenem.
Afegim quatre cullerades de romesco, i el brou dels cargols. Corregim de sal, i deixem que bulli uns deu minuts. Seguidament, afegim els cargols, i deixem que coguin uns deu minuts més,i ja els podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.