Cargols guisats amb xoriç i pernil

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de cargols vinyals
  • Dos talls de pernil salat, ( gruixuts ), tallats a brunoise
  • Una tira de xoriç ( xistorra ) tallada a rodelles
  • Tomàquet fregit de pot
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Tres bitxos ( caienes )
  • Les herbes necesaries, per bullir els cargols
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Elaboració

Un cop bullits els cargols, els escorrem, i en reservem el brou.
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: la ceba picolada, els alls, el pernil, el xoriç, i el bitxo. Quan tot plegat és fregit, afegim el tomàquet, el ví, i el conyac.
Després, afegim el brou dels cargols, i si cal, una mica d'aigua.
Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i hi afegim els cargols.
Ho deixem coure uns deu minuts més, ho corregim de sal, i ja ho podrem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: