Cargols guisats amb xoriç i pernil
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de cargols vinyals
- Dos talls de pernil salat, ( gruixuts ), tallats a brunoise
- Una tira de xoriç ( xistorra ) tallada a rodelles
- Tomàquet fregit de pot
- Sal
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Ví blanc
- Conyac
- Tres bitxos ( caienes )
- Les herbes necesaries, per bullir els cargols
- Dues fulles de llorer
4 racions
Elaboració
Un cop bullits els cargols, els escorrem, i en reservem el brou.
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: la ceba picolada, els alls, el pernil, el xoriç, i el bitxo. Quan tot plegat és fregit, afegim el tomàquet, el ví, i el conyac.
Després, afegim el brou dels cargols, i si cal, una mica d'aigua.
Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i hi afegim els cargols.
Ho deixem coure uns deu minuts més, ho corregim de sal, i ja ho podrem servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.