Patates en salsa verda

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de patates pelades, i tallades a rodelles de mig dit de gruix, aprox.
  • Sis alls pelats, laminats
  • Un ramet de julivert molt picolat
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Tres bitxos petits ( caiena )
  • Aigua mineral
  • Farina

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : els alls i les caienes.
Quan els alls són rossos, espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes. Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i tot seguit posem l'aigua suficient per coure les patates. Quan comença a bullir, afegim les patates, posem el foc més aviat baix, i deixem que coguin. Tot seguit, corregim de sal, i quan són cuites, les espolsem amb el julivert picolat. Deixem coure cinc minuts més, i ja les tenim llestes per servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: