Patates en salsa verda
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de patates pelades, i tallades a rodelles de mig dit de gruix, aprox.
- Sis alls pelats, laminats
- Un ramet de julivert molt picolat
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Tres bitxos petits ( caiena )
- Aigua mineral
- Farina
6 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : els alls i les caienes.
Quan els alls són rossos, espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes. Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i tot seguit posem l'aigua suficient per coure les patates. Quan comença a bullir, afegim les patates, posem el foc més aviat baix, i deixem que coguin. Tot seguit, corregim de sal, i quan són cuites, les espolsem amb el julivert picolat. Deixem coure cinc minuts més, i ja les tenim llestes per servir a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.