Sopa de bolets
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de bolets
- Un brotet de farigola
- Pa sec
- Ametlles torrades
- 1 ou
- Mantega
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
En una paella, es saltegen els bolets amb la mantega.
Se'n reserva la majoria i es posa a bullir la resta, en una olla, amb aigua i farigola. Quan ha fet una bona bullida, es treu el brot de farigola i es bat la sopa amb un batedor elèctric, fins que els bolets quedin ben triturats.
Posem la resta de bolets, el pa sec, les ametlles pelades i picades en un morter, i la sal. Quan el pa hagi revingut, s'hi tira l'ou trencat i, acte seguit, es bat amb un batedor manual, fins que l'ou faci fils i el pa estigui esmicolat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.