Sopa de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de bolets
  • Un brotet de farigola
  • Pa sec
  • Ametlles torrades
  • 1 ou
  • Mantega
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una paella, es saltegen els bolets amb la mantega.
Se'n reserva la majoria i es posa a bullir la resta, en una olla, amb aigua i farigola. Quan ha fet una bona bullida, es treu el brot de farigola i es bat la sopa amb un batedor elèctric, fins que els bolets quedin ben triturats.
Posem la resta de bolets, el pa sec, les ametlles pelades i picades en un morter, i la sal. Quan el pa hagi revingut, s'hi tira l'ou trencat i, acte seguit, es bat amb un batedor manual, fins que l'ou faci fils i el pa estigui esmicolat.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: