Coulis de maduixots
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de maduixots, ( si els podem comprar una mica tocats, sempre seràn més barats )
- 300 grams de sucre
- Un dit d'aigua
12 racions
Utensilis
Una llengua de plàstic
Un colador fi
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En un cassó amb aigua i el sucre, posem a coure els maduixots, a foc baix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quan és ben cuit, ho passem per la batedora elèctrica i tot seguit pel colador fi, amb l'ajut de la llengua de plàstic, i ho guardem en un atuell amb tapa a la nevera, per quan el necessitem fer servir.
40min
Notes
Aquest coulis ( o salsa de maduixes, serveix per acompanyaments, de la gelatina de moscatell amb maduixes, o pel pastis de formatge fresc que trobareu a les meves receptes, fins i tot per acompanyar gelats i pastissos.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3131 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.