Truita de patata i ceba ( truita espanyola )
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Tot el país
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Dues patates pelades, tallades a trocets per fer truita
- Dues cebes mitjanes, tallades a brunoise, per fer la truita
- Sal
- Oli d'oliva
- Nata líquida per muntar
- Quatre ous batuts
4 racions
Elaboració
Agafem dues paelles amb oli d'oliva, i les posem al foc. En una, fregim les patates, amb foc més aviat baix, fins que són cuites.
En l'altre, fregim la ceba, fins que és cuita. Seguidament, escorrem l'excés d'oli de les dues paelles, i ajuntem els continguts de les mateixes, en un bol amb els ous batuts, i un toc de nata líquida. Ho remenem tot ben remenat, hi afegim sal, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, i quan és rossa de les dues cares, ja la tenim llesta per menjar.
40min
Notes
Jo hi afegeixo un toc de nata líquida, perque la deixa més esponjosa.
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.