Llagostins fregits, amb fideus Xinesos ( fideus d'arròs)
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 llagostins de mida mitjana ( cinc per comensal)
- Fideus d'arròs , tres paquets
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Agafem els llagostins, els pelem, els salem, i tot seguit, els emboliquem amb el fideus d'arròs, tot fent un farcellet.
Tot seguit, en una paella amb oli d'oliva ben calent, fregim els llagostins, i els anem posant damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Els podem servir com a plat, posant cinc farcellets per comensal, o bé els podem servir com aperitiu, en una safata ben bonica.
30min
Notes
Els fideus d'arròs, es poden trovar en molts llocs : grans superficies, grans magatzems que tinguin recó del gourmet, etc...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1651 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.