Pastis de xocolata, casolà
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- Cent grams de sucre
- 200 grams de xocolata a la tassa, Torras
- Cent grams de fideus de xocolata
- Un paquet i mig, de galetes Maria dorada
8 racions
Utensilis
Un motlle de paper d'alumini, rodó de uns 25 centimetres, aproximadament
Elaboració
En un cassó, posem: la llet, el sucre, i la xocolata.
Ho posem a foc mig, i anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, fins que la xocolata comença a espessar, i la traiem del foc.
En el motlle d'alumini, posem en el fons, una capa de galetes, tenint en compte, que no quedin escletxes entre unes i altres.
Seguidament, ho cobrim amb una capa de xocolata, i així anem fent capes, fins arribar a dalt.
Posem la capa final de xocolata, i deixem refredar uns deu minuts.
Tot seguit, espolsem pel damunt els fideus de xocolata, i ho posem a la nevera unes tres hores, abans de servir-ho a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2075 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.