Pollastre al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre de quilo i mig
  • Dues llimones, tallades a quarts
  • Dotze alls pelats
  • Tres fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Aigua
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Conyac
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Patata a la papillota [Veure recepta]

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem el pollastre, el buidem, i tallem el coll ben arran.
Tot seguit, el posem de cap per vall, i a dintre hi posem: dos quarts de llimona, dues fulles de llorer, tres alls aixafats, un pessic de sal, un pessic de pebre, un polsim d'herbes provençals, i un raig de vi blanc. Seguidament, el posem ben pla a la safata per anar al forn, i hi posem: la resta de la llimona, els alls, el llorer, i tot seguit l'espolsem amb: sal, pebre negre, i herbes provençals.
A continuació, ho reguem amb: oli d'oliva, vi blanc, i conyac.
A part, hi afegim dos cullerots de brou de pollastre, i ja hom podrem enfornar.
Ho posem tot plegat en el forn a 180º, fins que és cuit i ben daurat.
Com a guarnició, podem posar una patata al forn en papillota com explico a la meva recepta.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: