Civet de conill

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill i mig, d'un quilo aproximadament (de granja)
  • Un pot de barreja de bolets, de mig quilo
  • Dues fulles de llorer
  • Un grapat de nous pelades
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Sis alls pelats
  • Dues cebes picolades
  • Dues branques d'api, tallades a trossos regulars
  • Vuit tomàquets madurs, tallats per la meitat
  • Pa fregit
  • Dues cullerades de xocolata en pols
  • Mig fetge del conill, fregit
  • Un grapat de pebre negre en gra
  • Vi negre
  • Brou de pollastre [Veure recepta]
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Un brot de romaní
  • Un brot de farigola
  • Julivert

4 racions

Elaboració

En un atuell gran, fem un llit amb una part de les herbes i les verdures. Tot seguit, posem el conill salpebrat, i el cobrim amb la resta de verdures, i les nous pelades. Ho cobrim tot plegat amb vi negre, i ho deixem macerar tota una nit, fins el dia de cuinar-ho.
Escorrem el conill, l'enfarinem, i el fregim amb oli d'oliva, i el reservem.
Les verdures, les saltem amb oli d'oliva en una cassola fonda, i quan tot plegat és fregit, afegim un bon raig de vi negre, i la quantitat de brou de pollastre que vulguem per fer la salsa.
Quan les verdures són cuites, retirem les herbes, passem la batedora elèctrica, i ho passem a la cassola on farem el civet, amb l'ajut del colador xinès.
Afegim el conill fregit, i ho coem a foc mitja.
A part, fem una picada amb: el fetge fregit, la xocolata, el pa fregit, un all pelat, el julivert, i un grapat d'ametlles torrades, pelades. Ho passem per la batedora, amb una mica de brou de la cocció, i ho afegim a la cassola, juntament amb els bolets.
Quan el conill és gairebé cuit, corregim de sal, ho deixem coure uns deu minuts més, i ja el tindrem llest, per servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb conill de bosc, peró ha de estar més temps en maceració.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: