Rajada amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Costa Daurada - Tarragona
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit talls de rajada (dos per comensal)
- Conyac
- Salsa de romesco
- Fumet de peix
- 300 grams de mongetes del ganxet, cuites.
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera ( metàlica)
Elaboració
En la cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Tot seguit, posem una bona quantitat de salsa de romesco, i la quantitat de fumet necessaria, per coure la rajada.
Anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, corregim de sal, i seguidament, afegim la rajada salada, i les mongetes.
Deixem que cogui tot plegat a foc baix, i quan tot plegat és cuit, ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.