Entrepà de calamars a la romana
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tub de calamar, de mida més aviat grossa
- Farina
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
- Tres llonguets
3 racions
Elaboració
Agafem el tub de calamar, el netegem, i el tallem a rodelles de mig dit, de gruix.
Els passem per farina, i tot seguit, els passem pels ous batuts, i els fregim amb oli d'oliva i els anem posant damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, obrim els llonguets, els omplim amb els calamars, i ja els tenim llestos per menjar.
30min
Notes
A Madrid, tenen fama de fer " bocadillos de calamares ", peró a la Barcelona de la postguerra, a la bodega Apolo, feien uns entrepans de calamars, amb un llonguet, que estaben supèrbis. A moltes fleques, encara hi han llonguets, per fer un bon entrepà de calamars.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.