Sipia (o congre) amb pésols
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Dieta: celíaca
Ingredients
- Sipia (o ventresca de congre, que la cua té massa espina)·pésols·ceba·llorer·vi blanc·pinyons
- ·safra·alls·una galeta maria·oli·sal
4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Es fa una picada al morter amb els pinyons, el safrà, els alls i la galeta maria fins que quedi una pasta fina. en una cassola (millor una de ferro),amb un raig d'oli i un pessic de sal,es fregeix lleugerament el peix i,després,s'hi posa la ceba.quan comenci a ser rossa,es
redueix el foc al minim i s'hi posen els pèsols,la picada, un bon pessic de sal i un raig de vi.es tapa i es deixa ofegar.es serveix acabat de coure.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1826 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.