Préssecs farcits de carn i botifarra negre, amb reducció d'oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre préssecs de vinya, de mida més aviat gran
  • Una botifarra negre de perol
  • 150 grams de carn trinxada de porc
  • Sal
  • Una ceba picolada
  • Mig litre de ví d'oporto
  • Maizena
  • Nata líquida per muntar

2 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites.

Elaboració

Primer de tot, tallem els préssecs per la meitat a lo ample, i hi traiem el pinyol.
Amb l'estri de buidar, traiem una mica de carn, per fer-ho més profund.
Seguidament, ho posem al forn a 180º, fins que són una mica tous, i els traiem i els reservem. A part, en un cassó, fem reduïr el ví, i hi afegim una mica de nata líquida, i si fa falta, ho espessim amb una mica de maizena.
A part en una paella amb oli d'oliva, fregim la carn de porc, la botifarra esparracada, i la ceba picolada. Quan tot plegat és fregit, agafem els préssecs i els omplim amb aquesta farsa. Tot seguit, els cobrim amb la salsa, i ja els podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, si trobem préssecs, la podem fer tot l'any.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1501 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: