Préssecs farcits de carn i botifarra negre, amb reducció d'oporto
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre préssecs de vinya, de mida més aviat gran
- Una botifarra negre de perol
- 150 grams de carn trinxada de porc
- Sal
- Una ceba picolada
- Mig litre de ví d'oporto
- Maizena
- Nata líquida per muntar
2 racions
Utensilis
Un estri per buidar fruites.
Elaboració
Primer de tot, tallem els préssecs per la meitat a lo ample, i hi traiem el pinyol.
Amb l'estri de buidar, traiem una mica de carn, per fer-ho més profund.
Seguidament, ho posem al forn a 180º, fins que són una mica tous, i els traiem i els reservem. A part, en un cassó, fem reduïr el ví, i hi afegim una mica de nata líquida, i si fa falta, ho espessim amb una mica de maizena.
A part en una paella amb oli d'oliva, fregim la carn de porc, la botifarra esparracada, i la ceba picolada. Quan tot plegat és fregit, agafem els préssecs i els omplim amb aquesta farsa. Tot seguit, els cobrim amb la salsa, i ja els podrem servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta, si trobem préssecs, la podem fer tot l'any.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1501 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.