Amanida de meló i pernil
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Arròs blanc, 1 meló (francès) son mes petons, pernil salat, pebrot verd, suc de llimona, pebre, oli
4 racions
Utensilis
Aparell de fer boles manual
Elaboració
Bullim l'arròs al punt, l'escorrem i el deixem refredar.
Agafem un meló i el tallem per la meitat, treim les llavors i amb un aparell de fer boles, anem fent boles de meló i les posem en un bol.
Tallem el pernil salt a trossets molt petits o puntes de pernil aprofitades, ho posem a dins del bol.
Tallem el pebrot verd a trossets molt petits i els afegim al bol.
Agafem 1/2 llimona i l'escorrem tota, tirem el suc dins el bol.
Afagir el pebre molt I oli oliva.
Barrejar tot i servir a temperatura ambient.
30min
Notes
Si es pot, queda mes maco presentat cada racció en 1/2 meló per comensal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2766 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.