Risotto amb Fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el pais
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues carcasses de pollastre
  • Un os de pernil
  • Una pastanaga
  • Una branca d'api
  • Una ceba sencera
  • 400 grams d'arròs tipus bomba
  • 100 grams de formatge Parmesà
  • Dos pots petits, de Fredolics, (o 300 grams, de frescos)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Picada d'all i julivert, amb oli d'oliva, (feta amb la batedora elèctrica)
  • Mitja ceba picada
  • Julivert molt picolat
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, posem a bullir: les carcasses, l'os de pernil, i les verdures.
Quan ha bullit tot plegat una hora i mitja, ho escorrem, i guardem el brou en un cassó, damunt el foc, perquè es mantingui calent.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, posem a fregir la ceba picolada, i els Fredolics picolats una mica amb l'ajuda del ganivet. Quan tot el conjunt és cuit, afegim l'arròs, i hi donem unes voltes amb l'ajuda d'una espàtula de fusta, i tot seguit, afegim tres cullerades soperes, de picada, d'all i julivert.Seguidament, anem afegint el brou poc a poc, i corregim de sal.
Anem afegint-hi brou, fins que tenim l'arròs en el punt desitjat, i acte seguit ratllem el formatge Parmesà pel damunt, i ho remenem, fins que el formatge és fos.
En el moment de treure-ho a taula, ho espolsem amb una mica de julivert picat.

40min

Notes

Aquest risotto, el podem fer tot l'any, encara que sigui amb Fredolics de pot.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: