Espardenya de Pagès, amb embotit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Un all pelat
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Tres talls, de Bisbe
- Tres talls, de Bull
- Tres talls de llom Embutxat
- Dos talls, de pernil Serrà
- Tres rodelles, de Xoriço
- Dos talls, de Cap de Senglar
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem el pa, i tot seguit, freguem l'all, i el tomacó. Seguidament, ho reguem amb oli d'oliva, i anem repartint els embotits, per damunt de la llesca, i un cop ben repartits, ja la podrem treure a taula.
30min
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2720 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.