Cues de porc estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit cues de porc,( dues per persona)
  • 200 grams, de cebetes tipus " platillo "
  • Quatre patates groses
  • Picada d'all, oli i julivert, ( feta amb la batedora elèctrica)
  • Sal
  • Sucre
  • Mel
  • Vinagre
  • Oli d'oliva
  • Una branca d'àpi
  • Dues fulles de llorer
  • Una cabesa d'alls, sense pelar
  • Mitja ceba pelada
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Un got de ví ranci
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Tomàquet fregit
  • Ví negre

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les cues a coure, amb: l'àpi, el llorer, la ceba, la cabessa d'alls, i els grans de pebre negre, amb un polsim de sal, i aigua.
Quan són cuites, les traiem de l'olla, i les reservem, juntament amb el seu brou, colat.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem: les cebes, amb un polsim de sal i sucre.
Les anem fent a foc molt baix, i quan són mig cuites, hi afegim : un raig de mel, un raig de vinagre, i un raig de ví negre, deixem que s'acabin de coure, i les reservem.
A part, pelem les patates, les pelem, i amb un estri per fer boles, anem fent totes les boletes que puguem. Tot seguit, les fregim amb oli d'oliva, i quan son cuites, els hi afegim un bon raig de picada d'all i julivert, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls aixafats, i el llorer. Seguidament, afegim el tomàquet fregit, un raig de ví ranci, i part del brou de la cocció de les cues.
Quan tot el conjunt és cuit, corregim de sal, i ja podem afegir-hi les cues perquè s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més. Tot seguit, corregim de sal, afegim les cebetes i les patates, ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2699 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: